Samen bouwen aan een mooi 2023

nieuwjaar zorgsector

Wat. Een. Jaar. 2022 was op zijn minst een boeiend jaar te noemen, met zowel veel uitdagingen als opportuniteiten. Zeker in de zorgsector. Maar wat we zagen geeft hoop: Zoveel initiatieven waar er geëxperimenteerd en geïnnoveerd wordt. Samen zoeken naar manieren om met dezelfde mensen en middelen, meer te bereiken, zonder aan zorgkwaliteit in te boeten. We werden allemaal aangezet om creatiever en flexibeler in onze job te staan. Of het nu als verpleegkundige, zorgmanager of directielid is.

We zijn dan ook trots dat we met CareSquare als innoverende nieuwkomer door de zorgsector werden opgenomen. We gingen tientallen nieuwe samenwerkingen aan, van grote koepelorganisaties tot lokale woonzorgcentra. Dit jaar sluiten we dan ook af met 500 geregistreerde freelance zorg- en verpleegkundigen. Zij hebben met het platform van  CareSquare een manier gevonden om eenvoudig bij te verdienen op de momenten wanneer ze daar tijd en zin in hebben.

Wat we gestart hebben in 2022 gaan we dan ook doortrekken in 2023. Onze diensten zullen verder uitgebreid en geprofessionaliseerd worden. We werken aan een volledig nieuw platform met meer automatisatie en betere gebruiksvriendelijkheid. En heel binnenkort lanceren we een nieuwe functie waardoor de perfecte match tussen zorgverleners en zorgorganisaties mogelijk wordt.

Onze voornemens? De vinger aan de pols houden in zorgsector. Voortdurend weten wat er leeft en wat de bezorgdheden zijn van mensen en organisaties. Enkel op deze manier kunnen we noden op korte termijn vertalen naar oplossingen of diensten die meteen inzetbaar zijn.

We blijven ook verder bouwen om onze dienstverlening zo flexibel en schaalbaar mogelijk te maken voor alle gebruikers: We gaan voor meer (1), snellere (2) en kwalitatievere (3) invulling van dagopdrachten. Technologie zal hierin een belangrijke rol spelen.

Verder gaan we onze diensten voor langere opdrachten, de zogenaamde projecten, uitbouwen. Hier willen we ons verder onderscheiden door maatwerk en flexibiliteit, zowel voor zorgorganisaties als zorgverleners.

Er rest ons niet veel meer dan iedereen te bedanken die ons afgelopen jaar steun en vertrouwen gaf.

Fijne feestdagen en een gelukkig nieuw jaar!

Het CareSquare Team