Ontdek de voordelen van het zelfstandig statuur als zorgverlener.
screen

VOOR ZORGVERLENERS Starten als zelfstandige zorgverlener met CareSquare.

Of je nu dagopdrachten of lange projecten wil werken als zelfstandige: alles is mogelijk met CareSquare.

Start gratis

Voor verpleeg- en zorgkundigen.

Werken als zelfstandige in de zorgsector was nooit zo eenvoudig.

1.

Zoek.

Je hebt toegang tot een actueel aanbod van openstaande opdrachten in de sector. Vind eenvoudig voor jou geschikte opdrachten.

2.

Aanvragen.

Vraag een opdracht aan en kies je uurtarief. De opdrachtgever ontvangt je gegevens en kan je aanvraag goedkeuren of weigeren.

3.

Uitvoeren.

Eenmaal je aanvraag goedgekeurd is, onderteken je digitaal je contract en voer je de opdracht uit. Registreer per kalendermaand je prestaties. Wij betalen je de maand daarop uit.

VRIJ EN FLEXIBELBepaal zelf hoe je werkt. Of niet.

Met CareSquare bepaal je zelf wanneer en welke opdrachten je uitvoert. Door ons actueel aanbod aan openstaande opdrachten bij ziekenhuizen, WZC's of andere zorginstellingen, is er bijna steeds voor ieder wat wils.

screen
screen

WELKE ADMINISTRATIE?Wij geven je geen zorgen, zodat jij wel kan zorgen.

In een digitale wereld is het een zonde om jou als zorgverlener nog administratie te laten doen. Vraag een opdracht aan en het platform doet de rest. Alles verloopt geautomatiseerd zodat jij nog een minimum aan papierwerk hebt.

FINANCIËN Kies zelf je tarief

Als zelfstandige heb je zelf de touwtjes in handen. Per opdracht die je aanvraagt kies je zelf welk uurtarief je wil hanteren. Gaat de opdrachtgever akkoord, dan heb je een match.

Voorbeeld geschat op 165 gepresteerde uren in een maand. Neem contact met ons op om een correcte schatting te maken op basis van je persoonlijke situatie.

screen
screen

STEUNWe zijn er om je te helpen

We helpen je graag bij de opstart als zelfstandige en begeleiden je mee in je proces tot succesvolle freelance verpleegkundige. Ook als je reeds als zelfstandige aan de slag bent, staan we klaar om je advies te geven.


Starten met CareSquare?

*Voor mensen die reeds op zelfstandige basis werken en graag als freelancer willen starten. Neem contact met ons op.


1.Registreer je

Begin door je te registreren op onze website. Nadat je gegevens verwerkt zijn, kan je inloggen en je profiel aanvullen met de nodige gegevens.
Registreer je

2.We nemen contact op

We hebben een kort solicitatiegesprek, leren elkaar kennen, luisteren naar je voorkeuren en beantwoorden je vragen.

3.Hét contract tekenen.

Na het intakegesprek stellen we een samenwerkingsovereenkomst op met belangrijke bepalingen en afspraken. Goede afspraken maken immers goede vrienden.

4.Klaar voor opdrachten!

Je vraagt online een opdracht naar keuze aan, je voert de opdracht uit en ondertussen worden contracten en facturen automatisch opgesteld. Simpel toch?

 

Klaar voor de start?

Leer ons kennen en geniet van een persoonlijke en vrijblijvende sessie waarbij we je alle stappen om zelfstandig verpleegkundige te worden uitleggen.

Plan een sessie

screen

Veel gestelde vragen

Voorlopig niet. We werken enkel via freelance verpleegkundigen die onder een zelfstandig statuut werken. Er zijn momenteel ook geen plannen om onze activiteiten uit te breiden en met niet-zelfstandige verpleegkundigen te werken.
CareSquare zit momenteel in een opstartfase maar je kan je wel al vrijblijvend registreren. Zo kunnen we vlot contact met je opnemen.
Registreren op ons platform is volledig gratis. We hanteren vaste prijzen voor zowel freelancers als opdrachtgevers. Omdat wij geen fysieke kantoren en verschillende geautomatiseerde processen hebben, zijn onze werkingskosten lager dan traditionele uitzendkantoren. Dit vertaalt zich in betere prijzen voor zowel freelancers als de zorginstellingen.
Ben je al van plan om zelfstandig te worden of speel je met het idee maar heb je twijfels? Wij staan klaar om advies te geven, afgestemd op je persoonlijke situatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.
Dit is sterk afhankelijk van je situatie.
  • Je hebt reeds een zelfstandig statuut (als verpleegkundige):
    Dan hoeft enkel nog een intakegesprek plaats te vinden en de samenwerkingsovereenkomst opgemaakt worden. We voeren nog een validatie uit van enkele documenten zoals bv. je diploma('s). Eenmaal dit gebeurd is, kan je meteen aan de slag.
  • Je hebt nog geen zelfstandig statuut:
    Afhankelijk van welke rechtsvorm (eenmanszaak, CommV, VOF,..) je wenst op te nemen, kan de opstart variëren van enkele weken tot meer dan een maand. Sommige rechtsvormen kan je boekhouder eigenhandig oprichten, andere (zoals een BV) kan enkel door een notaris gebeuren. Je kan hiervoor een boekhouder aanspreken maar ook wij zijn steeds bereid om je hierin advies te geven. Neem vrijblijvend contact met ons op.