Het 2022 van CareSquare

infographic

Een nieuw jaar komt met nieuwe voornemens. Ook wij bij CareSquare hebben we onze voornemens, waaronder jullie maandelijks voeden met belangrijke cijfers in de sector. En laten we de spits afbijten met onze cijfers van 2022!

geregistreerde verpleegkundigen

Meer dan 500 geregistreerde verpleegkundigen en zorgkundigen

Of freelance werk in de zorgsector in de lift zit, zegt u? In één jaar tijd registreerden meer dan 500 zelfstandige op het platform: om op eigen tempo dagopdrachten bij zorginstellingen te zoeken. Maar evengoed voor langere opdrachten op maat. 

 

dagopdrachten

Meer dan 3000 dagopdrachten

In 2022 registreerden we in totaal meer dan 3000 dagopdrachten op het platform, waarvan er voortdurend 300 à 400 open stonden. En er was voor elk wat wils, van woonzorgcentra tot intensieve zorgen.

 

zorgsector vlaanderen

Elke Vlaamse provincie vertegenwoordigd op het platform

We hebben afgelopen jaar sterk ingezet op een uitgebreid geografisch aanbod zodat elke zorgverlener op het platform wel een opdracht kan vinden op redelijke afstand. Een heuse klus, die zeker nog niet af is. Maar we zijn trots dat we in elke provincie opdrachten kunnen aanbieden!

 

gone in 60 hours

Dagopdrachten werden gemiddeld binnen de 60 uur ingevuld

Gone In 60 Hours (snap je'm?). Als een dagopdracht ingevuld geraakte, gebeurde dit gemiddeld binnen de 60 uur. Het jaarrecord staat op 12 minuten. Challenge accepted om dit te verbeteren in 2023.

 

prestaties in sector

Bijna 20.000 uren in de zorgsector bijgewerkt via CareSquare

We zijn trots dat we met CareSquare de zorgsector op de meest acute momenten hebben kunnen ondersteunen. En we blijven sterk inzetten op extra handen door mensen te activeren die niet meer als verpleeg- of zorgkundige aan de slag zijn, maar in bijberoep de sector kunnen versterken.

 

2023

In 2023 schakelen we een versnelling hoger. We bouwen aan verbeterde functies op het platform en nieuwe diensten die gefaseerd uitgerold of bekendgemaakt zullen worden. Volg ons zeker op facebook of LinkedIn om op de hoogte te blijven!