Eenvoudig nieuwe opdrachten vinden

We maken het op verschillende manieren eenvoudig om nieuwe opdrachten te vinden via CareSquare. Lees over verschillende functies en tips hieronder.

Zoeken

Als je ingelogd bent vindt je in het navigatiemenu "Opdracht zoeken" terug. Deze link brengt je naar het actueel overzicht van openstaande opdrachten bij diverse zorgorganisaties. Er zijn verschillende filters beschikbaar om de resultaten te verfijnen op basis van regio, datum of andere criteria. 

E-mails

Begin 2023 introduceerde CareSquare een innovatieve matchmakingfunctie. Deze matchmaking brengt freelancers via mail op de hoogte houdt van de voor hen relevante opdrachten. Voorkeuren kunnen ingesteld worden op basis van interesses, bereikbaarheid en beschikbaarheden. Daarnaast kies je zelf hoe frequent je op de hoogte gehouden wil worden van nieuwe opdrachten.

Je voorkeuren kan je wijzigen via de link die je terug vindt in deze e-mails.

Last-minute opdrachten

Ben je wel eens bereid om last-minute in te springen bij een zorgorganisatie, dan kan je ook instellen om meldingen te ontvangen over last-minute tekorten. Je ontvangt dan automatisch een melding wanneer een zorginstelling, die aan je voorkeuren voldoet, een tekort plaatst op het platform die binnen de 48 uur aanvangt. 


Hou er rekening mee dat CareSquare op geen enkel wijze garandeert dat je steeds een opdracht zal vinden die voldoet aan je criteria. Vind je het aanbod te beperkt, overweeg dan om je voorkeuren aan te passen.