Een opdracht aanvragen

Een opdracht gevonden die je aanspreekt? In het aanvraagscherm zie je alle belangrijkste gegevens omtrent de opdracht. Wees aandachtig voor het gewenste profiel (Als verpleegkundige kan je ook opdrachten voor zorgkundigen aanvragen) en de afstand tot de opdracht. 

Je standaard uurtarief zal steeds ingevuld staan. Je kan bij elke aanvraag kiezen om het uurtarief voor deze opdracht te wijzigen. Je ziet meteen hoeveel je zou verdienen aan de opdracht op basis van het ingevuld uurtarief. Er kunnen meerdere kandidaten zijn voor een opdracht. Lees meer over tarieven en toeslagen.

Je kan verschillende opdrachten aanvragen die op hetzelfde moment plaatsvinden. We hanteren een first come, first served-principe waarbij de eerste zorgorganisaties die je aanvraag bevestigd, zeker is van jouw ondersteuning. Alle andere eventuele aanvragen voor opdrachten, die in tijd overlappen met de bevestigde opdracht, zullen automatisch geannuleerd worden. Lees meer over een aanvraag annuleren.

Tegenvoorstel

Kan je niet de volledige opdracht werken? Dan heb je de mogelijkheid om het begin- en / of eindtijdstip te wijzigen en in je aanvraag mee te sturen. Ook hier is de aanvraag vrijblijvend en kiest de zorgorganisatie zelf of ze met je tegenvoorstel geholpen zijn of niet. Je kan het begintijdstip enkel later zetten en het eindtijdstip vroeger. Je kan dus nooit een langere opdracht voorstellen dan wat de zorgorganisatie vraagt.

Behandeling van je aanvraag

Je aanvraag is steeds een vrijblijvend aanbod voor de zorgorganisatie.

  • Zij kunnen je aanvraag bevestigen. Ze gaan akkoord met je uurtarief en je aanvraag. Je ontvangt een melding met alle praktische informatie om de opdracht te kunen uitvoeren
  • Zij kunnen je aanvraag weigeren. Er kunnen verschillende redenen zijn: De aanvraag van een andere kandidaat kan bevestigd zijn, ze hebben op een andere manier een oplossing gevonden of je uurtarief is te hoog.

Hou er rekening mee dat zorgorganisaties voldoende tijd moeten hebben om te kunnen reageren op je aanvraag. Het is normaal dat aanvragen in het weekend of feestdagen minder snel behandeld worden. We raden daarom aan om minstens 48 uur je aanvraag in stand te houden.