Vertrouwen en kwaliteit

Vertrouwen en kwaliteit staan centraal bij CareSquare, waar we streven naar het bieden van een betrouwbaar en efficiënt matchmaking platform voor zorginstellingen en zelfstandige zorgverleners.

Wij begrijpen de essentie van hoogwaardige zorg en dat deze enkele geleverd kan worden door zorgverleners in een setting met de nodige gemoedsrust. Ons platform is ontworpen met zorgvuldigheid en aandacht voor detail, waardoor we een veilige omgeving creëren waar zorginstellingen en zorgverleners met vertrouwen kunnen samenwerken. 

CareSquare beschikt over diverse kwaliteitssystemen waaronder het verifiëren van elke zorgverlener op het platform, alsook een permanent beoordelingssysteem waarbij samenwerkingen door de betrokken partijen beoordeeld worden en die zichtbaar zijn voor andere gebruikers. Daarnaast beschikt CareSquare over voldoende dekkende verzekeringen m.b.t. burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid.

We hopen met deze initiatieven een platform te bouwen die gebaseerd is op betrouwbaarheid, transparantie en excellentie.