Een opdracht plaatsen

Je hebt een tekort binnen je zorginstelling en wil dit communiceren op het platform van CareSquare. Klik op "opdracht toevoegen" en vul de gevraagde informatie zo volledig mogelijk in zodat ons systeem de juiste kandidaten kunnen matchen, 

  • Profiel: Kies welk profiel je zoekt voor deze opdracht. Enkel de mensen met het gewenste profiel zullen je opdracht voorgesteld krijgen. Verpleegkundigen kunnen ook een opdracht voor zorgkundigen aanvragen.
  • Afdeling: Duid aan op welke afdeling je een tekort hebt. Op het e-mailadres dat toegewezen is aan de afdeling zal later gevraagd worden om prestaties die gewerkt werden op deze afdeling te valideren.
  • Datum, start, eind en pauze: Vul in wanneer je precies een tekort hebt. Voor de pauze vul je de duur van de pauze in. We houden niet bij wanneer deze effectief genomen werd.

Bij het aanmaken van je opdracht herkent het platform zelf over welk soort tekort het gaat. Heb je al binnen de 48 uur iemand nodig, dan wordt er onmiddellijk een melding uitgestuurd naar de juiste mensen op basis van hun voorkeuren. Is je tekort minder accuut dan verschijnt je opdracht in een persoonlijk overzicht die dagelijks of wekelijks (afhankelijk van hun voorkeuren) uitgestuurd wordt.